« Tagasi

Lõuna-Eesti Toidukonverents toimub juba neljandat korda

Hea toidutootja, toidupakkuja, toiduasjaline!

Oled oodatud juba neljandale Lõuna-Eesti Toidukonverentsile - 10. novembril Tartus, Eesti Rahva Muuseumis.
Seekordseks konverentsi teemaks on KOHALIK TOIT ERIOLUKORRAS - ÕPPETUNNID JA VÕIMALUSED.
 
Lõuna-Eesti Toidukonverents on Lõuna-Eesti väikeste ja keskmiste toidutootjate suurim kohtumispaik, kus mõtteid ja kogemusi vahetada ning oma silmaringi avardada, saada infot aktuaalsetel valdkonna teemadel. Seni toimunud konverentsidel kohal olnud ca 100 toiduettevõtjat, -tootjat, -pakkujat (üle Eesti).

  • Ürituse avasõnad ütleb Roomet Sõrmus, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhataja.
  • Üritust modereerib ja oma restorani "Rock Summer" loo räägib Jüri Makarov, Kivitalu peremees.
  • Ettevõtjad jagavad kogemuslugusid eriolukorra ajast, sh uudsed lähenemised teenuste pakkumisel, logistilised lahendused, e-poed talutoidu, tooraine kliendini viimiseks. Laval kuus (6) põnevat ettevõtjat, kes konverentsi esimese poole lõpetavad paneeldiskussiooniga.
  • Kuulda saab põnevast teenusest - virtuaalsest veinidegustatsioonist !
  • Grupitöö raames otsitakse ühiselt vastuseid küsimustele: kuidas sel aastal toimitud? kuidas me ellu jäime/ jääme? kuidas veel tõhusamalt koostööd teha?
  • Roomet Sõrmus räägib Eesti toidu julgeolekust, mis on pikalt varjus püsinud teema, mille puhul kriis tõi esile nõrgad kohad.
  • Erika Pääbus toob kuulajateni Andre farmi väljakutsetega, tagasilöökidega, edusammudega pikitud loo, ehk kuidas väikesest Lõuna-Eesti piimafarmist arenes väga lühikese ajaga välja unikaalne juustuvabrik.
  • Tippkokk Peeter Pihel räägib ühel oma lemmikteemal - kuidas toit maksimaalselt ära kasutada, n-ö lehest juureni, ninast sabani.
  • Konverentsi raames on väikestel ja keskmistel toidutootjatel võimalus terve päeva vältel oma laudade taga esitleda oma tooteid.
  • Konverents toimub hübriid-üritusena, ehk võimalik osaleda nii füüsiliselt kohale tulles, kui läbi veebi.


Vaata konverentsi täpne päevakava ja registreerumine kuni 30. oktoobrini ürituse kodulehel:  arinouandla.ee/toidukonverents
Konverentsi osalustasu 18 EUR

Jälgi ürituse uudiseid ka Facebook'is - www.facebook.com/events/325726885208542